Selecteer een pagina
13.11.19
Taxatiedag met Kunst & Kitsch-expert Robert Aronson

Robert Aronson van het tv-programma Tussen Kunst en Kitsch komt naar Heinen Delfts Blauw. Zondag 15 december zit de Delfts blauw-expert klaar om alle meegebrachte Delfts blauwe stukken te bekijken en te taxeren.

Heb je thuis Delfts blauw aardewerk staan wat misschien al generaties lang in de familie is of heb je een bijzonder stuk op een rommelmarkt gekocht? Neem het mee naar de taxatiedag van Heinen Delfts Blauw en kom meer te weten over jouw aardewerk. Robert Aronson is bekend van het tv-programma Tussen Kunst en Kitsch en Aronson Antiquairs en is een expert op het gebied van antiek Delfts blauw aardewerk.

De taxatiedag is op zondag 15 december tussen 12:00 en 16:00 uur in onze Delfts blauw aardewerkfabriek PAAUW in Delft. De taxatiedag is gratis te bezoeken, maar graag wel van tevoren aanmelden via deze link.